Oppermann Regelgeräte GmbH

Home » Over ons » Partners » Oppermann Regelgeräte GmbH

Oppermann Regelgeräte GmbH

Oppermann Regelgeräte is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van alle sensorsystemen in de verwarmings-, ventilatie- en klimaattechniek, voor geavanceerde componenten en systemen voor brandbeveiliging en gas- en CO-waarschuwingstechniek.

Al in 1981 richtte de familie Oppermann een bedrijf op, waaruit in 1990 het bedrijf Oppermann Regelgeräte voortkwam. Al vier decennia staat de naam Oppermann voor absolute betrouwbaarheid en technische innovatie “Made in Germany”. Vanaf het begin in familiebezit, de tweede generatie is nu verantwoordelijk voor het wel en wee van het bedrijf.

Innovatie is een traditie bij Oppermann Regelgeräte. Sinds de oprichting van het bedrijf is het voortdurend perfectioneren en doorontwikkelen van bestaande producten een belangrijk doel geweest. Daarnaast worden nieuwe, bruikbare productideeën ontwikkeld. Oppermann Regelgeräte heeft altijd de vinger aan de pols en staat open voor de wensen van haar klanten.

Om ervoor te zorgen dat de componenten veilig met elkaar zijn verbonden, gebruikt Oppermann Regelgeräte onder andere Modbus en BACnet als universele communicatiestandaarden.

BetuwTech B.V.
De Chamotte 22, 4191 GT Geldermalsen
Telefoon 0345 – 580 601

      Opperman Regelgeräte