Beheer & onderhoud

Home » Diensten » Beheer & onderhoud

Veiligheid voorop! We vinden het belangrijk om gevaarlijke situaties, technische problemen en mogelijke afwijkingen van systemen te voorkomen. Door te monitoren op KPI’s en te beheren op afstand, verhogen we de betrouwbaarheid van allerlei installaties. Duurzaam, behoud van comfort en kostenbesparend: daar gaan we voor.

HOUD JE GEBOUW VEILIG
We stellen altijd een onderhoudsplan op voor jouw technische installaties. Daarbij bepalen we welke werkzaamheden van belang zijn en hoe vaak onderhoud nodig is in jouw gebouw. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

MONITOREN & BEHEER
Daarnaast bieden we beheer op afstand aan. We verzamelen dan allerlei data uit jouw installatie, zodat we deze goed in de gaten kunnen houden. Zijn de filters bijvoorbeeld vervuild, verwarm je ruimtes onnodig of is er een storing? Dan zien we sneller waar de fout zit en zijn we er meteen bij! Kostenbesparend én duurzaam dus: wel zo prettig.

En wil je weten waarom je dit jaar bijvoorbeeld meer energie hebt verbruikt dan andere jaren? Dan hebben we die informatie in no time klaarliggen. We brengen je regelmatig op de hoogte en delen onze inzichten met je: dat scheelt jou tijd. Daarmee voldoe je meteen aan je EED-verplichting om je energieverbruik te monitoren.

Kleine sidenote: monitoring en beheer zijn twee aparte specialismen. Als je ze combineert, krijg je het beste resultaat!

Neem contact op

Beheer & Onderhoud

BetuwTech B.V.
De Chamotte 22, 4191 GT Geldermalsen
Telefoon 0345 – 580 601

      Opperman Regelgeräte