Onderhoud service en beheer

Home » Diensten » Onderhoud service en beheer

Servicewerkzaamheden

Voor het onderhoud aan uw Ventilatie, brandmeld of CO/LPG systeem kunt u bij BetuwTech terecht.  Om de juiste werking van deze systemen te garanderen is preventief onderhoud en periodiek testen noodzakelijk. De eigenaar is namelijk verantwoordelijk en aansprakelijk voor het op de wettelijk juiste wijze onderhouden van veiligheidssystemen en een brandsituatie doet zich hopelijk nooit voor, maar als dit wel gebeurd, dan wordt er van de systemen verwacht dat zij correct functioneren.

Onderhoudscontract 

Hiervoor staan standaard onderhoudscontracten ter beschikking voor een vast bedrag per jaar verzorgen wij het onderhoud. Indien u een onderhoudscontract heeft, wordt u jaarlijks automatisch door ons gebeld om een afspraak te maken wanneer één van van onze monteurs langs komt. Ook buiten de normale werktijden van het bedrijf zijn wij bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan de installaties middels een 24 uurs service nummer.

Beheer op afstand

Bij woongebouwen is het dikwijls een moeilijke opgave om een beheerder aan te stellen BetuwTech heeft hier een oplossing voor gevonden middels beheer op afstand via internet toepassing. De installatie krijgt hierbij een eigen, beveiligd, IP-adres en kan met Internet op afstand benaderd worden. Het beheer op afstand geeft een snelle en doeltreffende storingsanalyse waardoor storingen snel en adequaat kunnen worden verholpen. Door op afstand zaken op hand in of uit te zetten, kan door het voorkomen van direct uitrijden onnodige kosten worden bespaard.

BetuwTech B.V.
De Chamotte 22, 4191 GT Geldermalsen
Telefoon 0345 – 580 601

      Opperman Regelgeräte