CO/LPG systeem onderhoud

Home » Diensten » Onderhoud service en beheer » CO/LPG systeem onderhoud

CO/LPG systeem

Ons gasdetectiesysteem monitort de luchtkwaliteit in jouw pand. Het meet de concentratie van CO (koolmonoxide) en LPG (Liquefied Petroleum Gas) in de lucht continu.

CO- EN LPG-DETECTIE

Het is belangrijk om de CO- en LPG-concentratie in de lucht onder de maximale norm van 120 ppm per 30 minuten te houden. In parkeergarages lopen de hoeveelheden CO- en LPG-concentratie soms namelijk hoog op, vooral als het druk is. En dat zorgt voor gevaarlijke situaties.

Hoe je dit voorkomt? Met een professioneel gasdetectiesysteem én standaardonderzoeksprocedure. Met ons grondig onderzoek voorkomen we eventuele lekkages: wel zo veilig.

WERKWIJZE

Ons gasdetectiesysteem zorgt voor een zuivere en gezonde lucht. Veiligheid staat voorop en daar willen we nauwkeurig mee omgaan. Door je systeem regelmatig te onderhouden, kunnen we een goede werking en schone lucht garanderen.

Het is belangrijk dat het gasdetectiesysteem het goed doet, want dan stuurt ie waarschuwingslichten, sirenes of tekstborden aan bij te hoge CO- of LPG-waarden. Zonder deze waarschuwingen weet je niet dat de waarden te hoog zijn en voldoe je dus niet aan de wettelijke eisen. Daarom inspecteren we het systeem, bieden we onderhoud op maat en lossen we eventuele problemen op.

Neem gerust contact op

 

 

BetuwTech B.V.
De Chamotte 22, 4191 GT Geldermalsen
Telefoon 0345 – 580 601

      Opperman Regelgeräte